Μανια Κουτουγερα

Η Μάνια Κουτούγερα είναι κτηνίατρος, με κλινική και εργαστηριακή εμπειρία.

Στο Κτηνιατρικό Κέντρο Χαροκόπου, ασχολείται κυρίως με την κλινική παθολογία και με την εφαρμογή εξατομικευμένων κτηνιατρικών μοντέλων θεραπείας.

Είναι υπότροφος του Τμήματος Υποτροφιών και Βραβείων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για τις επιδόσεις της κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην κτηνιατρική. Το 2015 της απονεμήθηκε βραβείο αριστείας από την Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (Msc) του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και υποψήφια διδάκτορας (Phd) Λοιμωδών Νοσημάτων του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εξειδικεύεται στα λοιμώδη νοσήματα, στις αντιπαρασιτικές ουσίες και στη μικροβιακή αντοχή.

Εκτός από κλινικός κτηνίατρος στο Κτηνιατρικό Κέντρο Χαροκόπου, συμμετέχει στην κατάρτιση προγραμμάτων και στο σχεδιασμό υποδομών για την εποπτεία και τη διαχείριση της υγείας του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων.

Έχει διατελέσει μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου και είναι μέλος της Επιτροπής Μικρών Ζώων του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου. Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες, ως μέλος ερευνητικών ομάδων σε δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και ως προσκεκλημένη ομιλήτρια σε διάφορες διοργανώσεις και forum.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΡΜΙΣΙΑΔΟΥ

Η Ελευθερία Δερμισιάδου είναι κτηνίατρος με κλινική και χειρουργική εμπειρία.

Στο Κτηνιατρικό Κέντρο Χαροκόπου είναι υπεύθυνη χειρουργός, για τα χειρουργεία αυξημένου βαθμού δυσκολίας.

Αποφοίτησε το 2011 από την Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στη συνέχεια ακολούθησε το διετές πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου εκπαιδεύτηκε σε περιστατικά σχετικά με τη χειρουργική των μαλακών μορίων, την ορθοπαιδική, την παθολογία και τη χειρουργική του οφθαλμού, την αναισθησιολογία και την ακτινολογία. Το 2014 ανέλαβε να διεκπεραιώσει τη Διδακτορική της Διατριβή στο Τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο αυτό της χειρουργικής μαλακών μορίων. Ειδικεύεται στην πλαστική χειρουργική.

Από το 2013, συνεργάζεται και υποστηρίζει κτηνιατρεία και κτηνιατρικές κλινικές, κυρίως στον τομέα της χειρουργικής των μαλακών μορίων.

Συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα, συνέδρια και σεμινάρια, που αφορούν στο αντικείμενο της χειρουργικής μαλακών μορίων.